-->

Youtube'da Çok İzlenmek İçin Tavsiyeler

Eskiden sadece müzik dinlemek için kullandığımız Youtube, son iki senede yaptığı atakla artık hayatımızın birçok yerine dahil olmayı başardı. Hatta öyle ki artık Youtuber diye bir kelime bile lügatımıza çoktan girdi bile. Birçok sıradan insanın ünlü olmasını sağlayan video izleme portalında yerini alıp bu kervana katılmak isteyen arkadaşlar için bir yazı yazmak istedim.

Öncelikle ben bir Youtuber değilim lakin araştırmacılığım ve gözlemciliğimle hazırladığım bu yazı da kulak asmanız gereken önemli şeyler bulacağınıza inanıyorum.

Herşeyin başı kaliteli görünüm. Ekipmanlarınız çok kaliteli değilse bile yapacağınız montajla bunun üstesinden gelip insanlara kaliteli ekipmanlarla çalışıyormuşsunuz hissiyatını vermeniz gerekir. Videolarınızın çözünürlüğünün yüksek olması insanların videonuzu uzun süre izlerken sıkılmamasını sağlar. Ve izleyici olarak söylüyorum ki insanlar işinizin bu olduğunu Youtube işini fazlasıyla önemsediğinizi anlamalı.

Oyun, eğlence, kültür, sanat, bilim, kitap, edebiyat, komedi vs... artık ne kategoride video çekiyorsanız deneyimlerinizi ve bilginizi hatsafhada insanlara empoze etmeyi iyi bilmenizin izleyici ve abone sayınıza fazlasıyla katkısı olacağından eminim.

Saldırgan olmayın. Karşıt görüş taşıdığınız Youtube kanalına çamur atmak, hatalarını ortaya çıkarmak size hoş izleyici kitlesi kazandırmayacaktır, çünkü sizin attığınız çamurdan daha iyi bi çamuru size atarlarsa o kitle bu sefer o kişinin etrafından gidecektir.

Misafir olmak çok önemlidir. Kitlenin geneli sizi bu şekilde tanır. Ünlü Youtuber'ların videolarında yer almanız kitlenizi inanılmaz şekilde büyütecektir.

Son olarak ta her yazımda dediğim gibi ORJİNAL olun lütfen. Başka insanların yaptığını yapmayın, FARKLI olun. İnsanlar başkalarında bulamadıklarını sizde bulsunlar. İnanın herşeyin şifresi bu, başarınında, aşkında, paranında...

Umarım güzel bir Youtube deneyimi yaşarsınız. Hepinize iyi çalışmalar dilerim. Bizi bolca eğlendirip, bilgilendirin...

Sizi Seviyorummm







Arama Etiketleri : Youtube, Youtube İzlenme, Youtube İzlenme Hilesi, Youtube Kitlesi, Nasıl Youtuber Olunur
This Is The Newest Post
Facebook Comments

0 yorum



This Is The Newest Post
Blogger tarafından desteklenmektedir.