-->

Paypal Kart Mı? İninal Kart Mı? Ve Galip Paypal

Bu yazıyı henüz yaşı 18 olmamış ve ininal kart ile, paypal kart arasında kafası gidip gelen arkadaşlar için yazıyorbum. Her ikisinede sahibim. Ve sizlere inceleyebildiğim kadar herşeyi aktaracağım. Bu konu hakkında iki video izledim ve utandım. Neden insanlara yanlış bilgiler aktarıyorlar ki. Deneyip yaşamadan, daha fazla izlenim almak için atıp tutan arkadaşları izlemeyin. Buyrun yazımı okuyun.

Öncelikle ben tercihimi paypal karttan kullanıyorum. Şöyle ki ilk aldığınızda 25 lira vermek istemiyorsanız paypal kartı tercih etmek zorundasınız çünkü sadece 5 lira para vererek aldığınız ininal kart hiç bir işe yaramıyor. Fakat paypal kartın aktif olması için herhangi ön ücrete gerek yok. Bu yüzden paypal kartı 5 liraya aldığınız gibi eve gelip https://www.paypal-nakit.com/tr adresinden aktif edip, alışverişe başlayabilmeniz, paypal kartı bir adım öne geçiriyor.

Paypal Kartta İninal'dan Eksik Olan Hiç Bir Şey Yok 

Para çekme işine gelicek olursak, ininal kart bir oyun kartı olduğu için, içine attığınız parayı daha sonradan nakite çeviremiyorsunuz. Fakat Paypal karta attığınız parayı daha sonradan miktarına bakmaksızın nakite çevirebiliyorsunuz.

AdSense içinde Paypal Kart

Eğer blogunuzdan para kazanmak istiyorsanız ve banka hesabınız olmadığı için paranızı alamıyorsanız, paypal kart burada da işe yarıyor.

Ve Galip Gelen Paypal Kart 

Peki Paypal Kartı nerelerden edinebilir siniz?

Teknosa : 5 TL
D & R : 5 TL
NT : 5 TL

Aldığınız gibi aktifleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nasıl Para Yükleyebilirim? 

Teb bankamatiklerinden yükleyebilirsiniz, en az yükleme bakiyenizin 5 TL olduğunu bilerek yüklemenizi gerçekleştirin. Ve iyi kullanmalar. İyi alışverişler.



Facebook Comments

0 yorum



Blogger tarafından desteklenmektedir.